Vi installerar armaturer till bostadsrättsförening – både inne och ute

Med rätt belysning blir boendet bättre. Skapa en trygg stämning i din bostadsrättsförening med rätt belysning i trapphus, på innergård och vid fasad. Våra professionella elektriker har god vana av att jobba med bostadsrättsföreningar, både större och mindre. Med rätt sorts belysning kan fasaden till ett hus få ett annat liv och huset känns attraktivt med stilren och bra belysning.  Att komma hem till ett upplyst hus med bra ljus i trappuppgång och på innergården skapar trygghet för de boende. Se till att er bostadsrättsförening har rätt sorts ljus och armaturer. Vi har det som ni behöver för rätt belysning.

Bara proffsen får installera

Det finns en anledning till att varför privatpersoner inte själva får installera armaturer och elledningar. Det är helt enkelt för farligt och om olyckan skulle vara framme täcks inte den om en elinstallation gjorts av obehörig. Anlita alltid behörig personal både när du som privatperson behöver hjälp med elinstallation men även när din bostadsrättsförening ska investera i nya armaturer.

En upplyst trappuppgång skapar en trygghet för boende. Allra bästa är det att installera trapphuslampor som reagerar med sensorer. Då tänds lamporna automatiskt när det är aktivitet i trapphuset och du kan alltid se vem det är som rör sig utanför din dörr (under förutsättning att du har ett titthål). Lampor med sensorteknik blir allt vanligare och dessa kan installeras både inomhus och utomhus. Perfekt för gemensamma utrymmen i en bostadsrättsförening så som på innergården men även i förråd, i tvättstugan, gemensamhetslokaler och andra utrymmen där automatisk ljuskälla är att föredra.

Att installera en ljuskälla som regleras av en sensor är också ekonomiskt fördelaktigt. Om någon glömmer att släcka lampan i tvättstugan så släckas den automatiskt efter en stund när det inte längre är någon i rummet. Samma sak gäller om du installerar en ljuskälla som tänds automatiskt i ett garage. Då tänds den när någon kommer in eller en bil är i rörelse. Det är en stor trygghet att komma hem från jobbet på kvällen och veta att garagelyset tänds så fort ja kör in genom garageporten och förblir tänt tills man har klivit ur bilen, lastat ur bagaget och gått in i trapphuset.

När bostadsrättsföreningar anlitar elektriker till sin förening är det främst tal om installationer i gemensamma utrymmen. Vissa föreningar tillhandahåller kostnader för elinstallationer i kök och badrum, oftast standardiserat, och med vår service blir sådana installationer helt enhetliga och kompatibla med de elscheman som finns i huset.