Lång erfarenhet av elstolpe

Det kan finnas flera olika anledningar till att man vill installera elstolpe i sin fastighet. Alla boende kan ha behov av någon typ av elstolpe utanför huset, antingen för att kunna få ström till arbetsredskapen som används för att hålla utomhusmiljön städat och i ordning, för att kunna ha belysning utanför huset eller möjligtvis för att kunna ladda sin elbil. Oavsett av vilken anledning din bostadsrättsförening har diskuterat elstolpar så finns vi här för att hjälpa er med installationen av dessa. Vi har lång erfarenhet som elektriker Stockholm och utför jobbet professionellt. Ta kontakt med oss för att diskutera ärendet i er bostadsrättsförening.

Elstolpe utanför huset innebär flera fördelar

Att det finns en eller fler elstolpar utanför ett hus brukar medföra en hel del fördelar och underlätta i många typer av situationer. En elstolpe är en smart lösning i många avseenden och behöver heller inte vara speciellt dyra att installera med hjälp av oss. Vi är experter på att installera dessa stolpar och hjälper mer än gärna till med detta.

Fördelar med att ha elstolpe utanför BRF

Med vår erfarenhet vet vi att mer eller mindre alla grannar skulle på ett eller annat sätt uppskatta att ha en elstolpe utanför huset. Stolparna brukar alltid komma till användning på olika sätt efter att vi installerat dem. Någon använder elstolpen för att dammsuga bilen eller för att ladda telefonen vid arbete utomhus, någon annan har haft användning av den för att tända en lampa vid porten på kvällarna.

Vi har installerat en hel del elstolpar den senaste tiden, de har blivit mycket populära tack vare alla el-bilar som numera finns och som behöver laddas. Speciellt när det är flera grannar i en bostadsrättsförening som har elbilar har installation av elstolpar blivit en bra investering.

El-stolpar är en investering för framtiden

Flera elstolpar kommer ofta till nytta i en bostadsrättsförening där många använder sig av elbilar. Även om det endast är ett fåtal som har elbilar i din bostadsrättsförening pekar utvecklingen mot att denna typ av bil kommer att bli än mer populär än vad den är idag. Värdet på varje bostadsrätt i förening höjs förmodligen om varje enskild parkering som tillhör bostadsrätten har en elstolpe som ingår.

Vi sköter installationen av er elstolpe

Vi ser fram emot att hjälpa till med er bostadsrättsförenings installation av elstolpar. Vi kan lova att vi utför jobbet på ett professionellt sätt och ser till att stolparna installeras och placeras på bästa sätt. Vi har tidigare många gånger installerat dessa stolpar för kunder och har därigenom fått erfarenhet kring hur de placeras bäst och mest förmånligt för alla. Vi kommer gärna med råd och tips om vad som kan vara bra att tänka på. Kontakta oss för offert!