Passagesystem underlättar vardagen

Vi anser att alla bör välja att ha moderna passagesystem i sin fastighet. Att ha ett modernt passagesystem för en bostadsrätt brukar uppskattas av samtliga boende och personal/arbetare som behöver komma in i fastigheten.

Efter att vi som din elektriker i Stockholm installerat ett sådant system kan alla som har behörighet i fastigheten på ett smidigt sätt utan krångel med extranycklar komma in genom de dörrar de behöver komma in genom.

Moderna entrésystem har vanligtvis koder för att låsa upp eller porttelefoner med eller utan kamera för att släppa in någon som ringer på porten/ytterdörren. Moderna passagesystem brukar också kännas tryggt att ha för de som bor i fastigheten.

Moderna passagesystem i fastigheter

Det finns många anledningar till att byta till moderna passagesystem i bostadsrättsföreningar. En av anledningarna är ju förstås att hela intrycket av fastigheten höjs om man möts av ett modernt passagesystem utanför entrén.

Det finns många olika sådana system att välja bland och på de flesta kan till exempel besökare eller brevbäraren redan vid entrén se vilka som bor på adressen genom att klicka sig igenom namnen på den moderna displayen. På vissa passagesystem kan man dessutom välja att ha en kamera som visar de boende i fastigheten vem som faktiskt står utanför och ringer på och önskar komma in.

Detta brukar upplevas som en trygghet bland de boende i huset då de genom kameran kan se vem som kommit in i porten.

Underlättar när arbete utförs i en bostadsrättsförening

I ett hus med många lägenheter är det inte ovanligt att någonting behöver lagas eller bytas. För att boende i aktuell lägenhet ska slippa befinna sig hemma när en sådan åtgärd ska utföras är det mycket praktiskt att ha passagesystem som gör att tjänstemannen kan få en tillfällig kod att använda under perioden/stunden då arbetet ska utföras.

Den som bor i den aktuella bostaden behöver då inte heller vara hemma för att släppa in vederbörande under den aktuella tiden.

Vi kan installera passagesystem i bostadsrättsföreningar

Om din bostadsrättsförening har bestämt sig för att det är dags att byta till ett nytt och fint passagesystem finns vi här för att hjälpa er med jobbat. Vi ser till att lämna en offert för arbetet och när vi kommit överens om villkor kommer vi till adressen för bytet. För oss är det viktigt att vi hittar en dag och tid som passar bostadsrättsföreningens gäster samt att bytet sker snabbt och smidigt för samtliga.

Vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda och lämnar garanti på arbetet.